Opruimdagen grof vuil

Het is weer tijd voor de jaarlijkse opruimdag. Van 6 juni tot en met 7 juni laat BrabantWonen containers op de parkeerplaats plaatsen waar je al je grofvuil (Geen asbesthoudende materialen en chemisch afval) in kwijt kan. Ook zijn er mensen ingehuurd die gaan helpen met het sjouwen van de spullen. Mocht je hiervan gebruik willen maken, zorg dan dat je het op 7 juni voor 17:00 op de gezamenlijke gangen zet (dus niet die van je unit). Probeer er wel voor te zorgen dat je het zo neerzet dat het niet in de weg staat. Natuurlijk is dit ook een goed moment om met je huisgenoten je berging een keer op te ruimen zodat wellicht al jullie fietsen erin passen. Wil je deze troep niet zelf in de container gooien? Zorg dan dat je het in de ruimte voor je berging zet voor 7 juni 17:00. Dan zorgen de sjouwers dat het wordt opgeruimd.
Alvast een hele fijne opruimdag gewenst en probeer een beetje op elkaar te letten met betrekking tot de geluidsoverlast.

Met vriendelijke groet,

Belangengroep Studentenflat Onderwijsboulevard