Mogelijke geluidsoverlast en toegang bergingen

Als het goed is hebben jullie allemaal onderstaande brief al ontvangen, maar bij deze alsnog de digitale versie:

 

Beste flatbewoner,

Donderdagavond 2 juni vindt er in onze flat ons jaarlijks terugkerende evenement “BlackWhiteCandlelight” plaats. Het evenement zal zoals elk jaar plaatsvinden in de kelder onder Taoufiks kantoor, in de ruimte voor Taoufiks kantoor en voor de Skybar. Het trappenhuis zal daarbij functioneren als verbindingsroute.

 

Het evenement zal om 21:30 beginnen en duren tot 04:00, waarna we de muziek ook zullen stoppen. Gedurende de avond is enige geluidsoverlast niet ondenkbaar, hoewel wij er alles aan zullen doen om deze overlast zoveel mogelijk te beperken.

 

Mocht je ondanks onze voorzorgsmaatregelen overlast ervaren, dan kan je ons tijdens het feest bereiken op het telefoonnummer 06-14706720. Dit nummer zal de gehele avond bereikbaar blijven. Wanneer je vóór de betreffende donderdagavond nog vragen en/of opmerkingen hebt, dan kan je ons mailen op het adres: info@onderwijsboulevard.nl.

 

Helaas zal voor de huisnummers 75,77, 85, 87, 95, 105, 107, 115 & 143 de berging vanaf 13:00 niet meer toegankelijk zijn tot aan de volgende dag 8:00. Wij rekenen op jullie begrip.

 

Wij vertrouwen er op jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,

Belangengroep Studentenflat Onderwijsboulevard

Namens hen,

Rick Arts

Secretaris Belangengroep Studentenflat Onderwijsboulevard

06-14706720

www.onderwijsboulevard.nl – secretaris@onderwijsboulevard.nl