After Summer BBQ

Welkom (terug)!

Fijn dat jullie allemaal weer heelhuids terug gekeerd zijn van de vakantie om de normale gang van zaken weer op te pakken. We hopen dat jullie het erg naar jullie zin gehad hebben!
Als vanzelfsprekend willen wij ervoor zorgen dat er ook dit jaar weer weinig reden is om op je kamer te blijven hangen, en daarom beginnen we dit jaar weer goed met onze gebruikelijke After Summer BBQ!

Jullie zijn dan ook van harte welkom om op donderdag 17 september samen met ons het nieuwe schooljaar in te luiden. Ook is hier voor de nieuwe bewoners een uitgelezen kans om je medebewoners en ons, de BSO’ers, te leren kennen. De BBQ zal om 19:00 uur aanvangen, en loopt rond 24:00 ten einde. Dit alles gebeurt in de kuil (rechts) naast onze welbekende studentenflat aan de Onderwijsboulevard te ‘s-Hertogenbosch.

We kijken uit naar jullie komst!
Het BSO-team

Welcome (back)!

Good to see you (back), ready to rock your study again. We hope you’ve enjoyed your holiday!
As usual we want to make sure there’s no reason to keep inside your rooms with the doors shut, which means we start of this new year at school with our usual After Summer BBQ!

This means all of you are welcome to join us and have a toast to a good start of our studies again. For new residents of our flat it’s also the ideal oppurtunity to get to know your inmates and the BSO-crew. This BBQ will start at 19:00 and will be ending around 24:00. All of this will be happening on the right of our beloved flat, on the Onderwijsboulevard in
‘s-Hertogenbosch.

We’d love to see you there!
The BSO-crew

 

asbbq